FORGOT YOUR DETAILS?

Flottánk

Luxus hajóink állnak vendégeink rendelkezésére, legyen szó akár városnéző hajózásról vagy hajós rendezvényekről. A hajók kiválóan alkalmasak kreatív események, esküvők, céges rendezvények befogadására, modern és korszerű kialakításuk miatt minőségi élményt, kikapcsolódást nyújtanak.

Táltos rendezvény- és sétahajó bemutatása

A Táltos hajó Budapest egyik legújabb turisztikai attrakciója, egy új építésű kétszintes dunai katamarán, mely tökéletesen illeszkedik a fővárosnak az utóbbi pár évben kialakult imázsába. Magas színvonalú, korszerű és modern kialakítása, a városnézésen kívül alkalmassá teszi egyéb exkluzív események befogadására is. Az alsó rész átriumos, légkondicionált utastere tágas, egybefüggő is. Az alsó rész átriumos, légkondicionált utastere tágas, egybefüggő terem, a felső szint nyitott, modern terasza egyaránt maximális kikapcsolódást nyújt.

Táltos hajó technikai adatok:

Maximális befogadóképesség: 250 fő
Alsó utastér: 150 fő
Felső zárható terasz: 100 fő
Építés éve: 2014
Legnagyobb hossz: 31 m
Szélesség: 10 m.

rendezvény hajó

A Wiking rendezvény és sétahajó bemutatása

A 2013-ban épült, kétszintes, egyedi tervezésű hajó kiválóan alkalmas a sétahajózáson kívül hajós rendezvények lebonyolítására is, 100 főig. Az alsó térben 60 fő kényelmes leültetésére van lehetőség, a felső nyitott térben 40 fő csodálhatja meg a dunai panorámát. Nyáron légkondícionált, télen fűtött alsó fedélzettel rendelkezik. Az alsó fedélzet konyhai előkészítő helysége és bárpultja, elegáns büféasztalos vendéglátást tesznek lehetővé rendezvények esetében.

Wiking hajó technikai adatok:

Maximális befogadóképesség: 100 fő
Alsó utastér: 60 fő
Felső nyitott terasz: 40 fő
Építés éve: 2013
Legnagyobb hossz: 26,6 m
Szélesség: 5,2 m

wiking hajósrendezvény

Margitsziget rendezvény és sétahajó bemutatása

A Margitsziget hajó 1966-ban épült. A vizibuszok közül ma az egyik legjobb állapotban lévő, kiválóan üzembiztos hajó, annak köszönhetően, hogy az elmúlt évek során teljes külső, belső, valamint gépészeti felújítást kapott. A kétszintes városnéző hajó alsó, fedett szintjén 100 fő foglalhat helyet, míg a felső teraszon 50 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség.

Margitsziget hajó technikai adatok:

Maximális befogadóképesség: 150 fő
Alsó utastér: 100 fő
Felső nyitott terasz: 50 fő
Építés éve: 1966
Legnagyobb hossz: 26,6 m
Szélesség: 5,2 m

budapesti privát hajó

Ajánlatkérés rendezvényre

F E L